de spreekkamer

Na alle veranderingen de afgelopen jaren dankzij Covid 19, geven we hier nog eens een overzicht van de werking van onze praktijk.

Onze praktijk werkt uitsluitend op afspraak. Deze kan je zowel online als telefonisch maken. Voor een operatie, tandsteenbehandeling of een afspraak fysiotherapie / acupunctuur kan je best telefonisch contact met ons opnemen.

Gelieve 24u op voorhand uw afspraak te annuleren, anders zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen (30 euro voor een consult of 50 euro bij een operatie).

Dit omdat iemand anders in jouw plaats geholpen had kunnen worden. We zijn een drukke praktijk en streven ernaar voor iedereen voldoende tijd en aandacht te besteden. Daarom is er geen ruimte voor afspraken die niet tijdig afgebeld worden, tenzij in een echt noodgeval uiteraard.

Voor medicatie en voeding kan je telkens zonder afspraak bij ons terecht tijdens de openingsuren. We zijn van maandag tot vrijdag doorlopend open van 8u45-18u30. Wil je zeker zijn dat jouw medicatie of voeding op voorraad is? Verwittig ons dan enkele dagen op voorhand. Dit kan telefonisch, via Whatsapp, sms of via mail.

Lukt het jou niet om de medicatie op de halen kan je deze steeds opzij laten leggen (zo kan iemand anders dit ophalen) of vragen of we deze in de automaat leggen. Onze trouwe voederautomaat is ondertussen omgedoopt tot een afhaalautomaat.

Kom je diepvriesworsten afhalen, breng dan zeker een diepvriestas mee om ze in te vervoeren. Wegens gezondheidsredenen kunnen deze natuurlijk niet in de automaat geplaatst worden.

Voor andere vragen zijn we steeds telefonisch en via mail bereikbaar.