[message type=”custom” width=”100%” start_color=”#FFFCB5″ end_color=”#F4CBCB” border=”#BBBBBB” color=”#333333″][custom_frame_left][/custom_frame_left] SAVAB-Flanders, de vereniging van dierenartsen voor kleine huisdieren, en Hill’s hebben een gemeenschappelijke doelstelling: het bevorderen van een optimale gezondheid voor katten en honden, hun leven lang, waarbij de relatie mens-dier voorop staat. In dit kader organiseren we samen de campagne ‘Maand van de Preventie’ welke in 2012 in heel België plaatsvindt.
Van 1 tot 29 februari 2012 nodigen wij alle honden- en katteneigenaren uit om een afspraak te maken voor een gratis gezondheidscheck (max. 2 huisdieren). Je moet je eerst inschrijven via www.maandvandepreventie.be (klik op de button onderaan dit bericht)!! Pas daarna maak je telefonisch of via mail een afspraak met DAP Argus

[pullquote style=”right”]DAP Argus doet mee!!!
Schrijf je snel in!!![/pullquote]Deze check-up is immers van vitaal belang: een op tijd gestelde diagnose maakt het mogelijk om veel aandoeningen goed te behandelen of zelfs te genezen. Indien ze niet op tijd behandeld worden, kunnen ze tot ernstige gezondheidsproblemen leiden. Een regelmatig bezoek aan de dierenarts, in combinatie met een gezonde en evenwichtige voeding, zal de goede gezondheid van uw huisdier ondersteunen en bevorderen.

SAVAB-Flanders en Hill’s wensen u te verzekeren dat elke dierenarts die deelneemt aan de campagne ‘Maand van de Preventie’ zich vrijwillig en belangeloos wil inzetten voor deze preventiecampagne. Wij danken hen van harte voor hun toewijding en hun actieve deelname! Voor ieder ingevuld formulier dat wij achteraf opsturen, steunt Hill’s het Belgisch Centrum voor Geleidehonden vzw de opleiding en training tot blindegeleidehonden (www.geleidehond.be) met 1 euro.

[custom_button text=”U kan hier niet meer voor inschrijven” title=”U kan hier niet meer voor inschrijven url=”#” size=”large” bg_color=”#FF5C00″ text_color=”#FFFFFF” align=”left”] [/message]